FOCUS CARE AS, Norvegia

Compania Focus Care AS este un partener norvegian fiabil și receptiv. Ei continuă să depășească așteptările noastre cu privire la fiecare nouă misiune pe care le-o aducem. Ei sunt un partener valoros.

Compania Focus Care AS este foarte informată, pasionată de ceea ce fac. Focus Care AS contribuie la îmbunătățirea sănătății semenilor noștri.

Afacerea a început în 2006 și oferă personal municipalităților și caselor de îngrijire medicală din Norvegia.

Rolul Companiei Focus Care AS este acela de a găsi cel mai bun loc de muncă pentru asistenții medicali în funcţie de cerinţele, experienţa şi de aptitudinile pe care le au.

Compania își are sediul în Kirkenes, în nordul Norvegiei. Compania are aprox. 120 de angajați din Polonia, România, Ungaria, Letonia, Estonia, Ucraina și, desigur, Norvegia.

Focus Care AS a recrutat asistenți medicali din Romania, începând cu anul 2014, și astăzi are aproximativ 25 de angajați români.

În România colaborează cu Work Experience Ltd, U.K., care este lider în domeniul recrutării de 18 ani.

Focus Care AS oferă multe soluții în ceea ce privește educația, sănătatea, formarea lingvistică etc. Se ocupă de acest lucru pentru a asigura locuri de muncă sigure și bine plătite în Norvegia.

Salariul mediu lunar pentru asistenții medicali este de 3500 euro.

Te pregătim pentru o carieră de succes în NORVEGIA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *